Noveller

GRATIS NOVELLER


Fria och avslutade noveller. Vissa noveller är korta, några är längre.  Som med de flesta av mina sagor så hänger nästan alla samman. Det är en stor värld som jag skapat och den är full av karaktärer.SOMMARÖN

Ofelia  reser tillbaka till platsen där hon växte upp. Hon kommer ihåg sin barndoms somrar där. Men allt var inte ljust och vackert. Om Olivia och Elin ändå hade vetat om varandras existens, så kanske....


E-bok

PDF

FÅNGENSKAPEN

Vad kan vara värre än att vara fångad i sin egen kropp? Fri i tanken, men oförmögen att röra sig.

Utrymmet Mellan


En resa i mörkret, på väg mot intigheten 

EPILOG

Vad händer då striden är över och krigets hjältarna ligger slagna i spillror.  Hur känns det då lägereldarna slocknat, då kampen tagit slut och allt är över.


E-pub

PDF


RÄTTVISAN

En tillsynes grym och motbjudande berättelse om en hemsk man och en hemsk händelse. Magstarkt för vissa.  En bit in i berättelsen måste man ställa sig frågan... För mig som skapare är det lätt... för andra kanske inte.


BEVARAREN

Något som gått förlorat i eoner av tid. Förlorat, övergivet, ålderdomligt bortom fantasin. Tänk om det stämmer, alla gamla myter. Tänk om det finns en sanning om att vi var något större. Att allt bara förvanskas under årtusendena som gått.

   Det finns strån av sanning i alla legender. Det gällt bara att finna dom rätta.

   (Jag hade läst om Black knight satelit, Annunaki och den stora översvämningen.  Tänkte mig den som en sorts Noaks ark.)


Ljud/Film fil