Böcker

GUDS SYND

MÖRKRETS BARN

 

Jona råkar i 1890 talets London väcka en ondska som legat i dvala i tusen år. Den angriper och dödar honom nästan. Men i sista stund ändrar den sig och förvandlar honom.

Jona förändras. Sinnena förstärks till en tillsynes omöjlig grad. Han blir också starkare och snabbare. Men allt är inte bara bra. Hur ogärna han än vill det, så driver den brinnande törst efter blod honom till att mörda. Långsamt men säkert bryts han sönder. Människan går allt mer förlorad och samtidigt ställs han inför frågor om Gud, Satan, gott och ont.

Han försöker att inte mörda, men när den röda törsten rider honom, har han inget val. Inte heller är han det enda monstret i London natten. Det finns andra.

 

Jag sträckläste och glömde av och till bort att kommentera

BESTÄLL GENOM

 

BOKUS

 

ADLIBRIS

 

 

 

Mörkrets barn av Christine Sjöström

"En fascinerande, spännande och makaber bladvändare om skuld, makt, fruktan och sorg."

BESTÄLL GENOM

 

BOKUS

 

ADLIBRIS

 

STORYTEL

 

ELIN,

kärleken är ful och fylld av smärta

 

Med ett ansikte missbildat bortom vildaste fantasier, har 23 åriga Elin levt hela sitt liv undanskymd från människors blickar och hån.

För att skingra ensamheten söker hon kontakt med olika män på nätet. Korta och ofta brutala möten. Väl medveten om sin fulhet, förväntar hon sig inget annat än sex, utan närhet, utan känslor.

Elin har accepterat sitt öde… tills hon en dag får ett oväntat erbjudande.

"HAR ALDRIG LÄST NÅGOT LIKNANDE!"

/Svenska böcker

Mörk, vacker, brutal och erotisk som fångar och fascinerar, man kan inte sluta läsa

Fast redan efter första meningen!

"Sträckläste den"