Romaner

Romanerna

Guds synd och Elin

Ingen kan anklaga mig för att skriva muntra vuxensagor. Båda romanerna reflekterar ett mörker som finns i oss alla. Rädslor och mardrömmar, men också ljus och längtan.

 

Mörkrets barn av Christine Sjöström

BESTÄLL GENOM

 

BOKUS

 

ADLIBRIS

 

GUDS SYND

MÖRKRETS BARN

 

Jona råkar i 1890 talets London väcka en ondska som legat i dvala i tusen år. Den angriper och dödar honom nästan. Men i sista stund ändrar den sig och förvandlar honom.

Jona förändras. Sinnena förstärks till en tillsynes omöjlig grad. Han blir också starkare och snabbare. Men allt är inte bara bra. Hur ogärna han än vill det, så driver den brinnande törst efter blod honom till att mörda. Långsamt men säkert bryts han sönder. Människan går allt mer förlorad och samtidigt ställs han inför frågor om Gud, Satan, gott och ont.

Han försöker att inte mörda, men när den röda törsten rider honom, har han inget val. Inte heller är han det enda monstret i London natten. Det finns andra.

 

Jag sträckläste

"En fascinerande, spännande och makaber bladvändare om skuld, makt, fruktan och sorg."

Denna bok går bara att beskriva på ett sätt... helt otrolig!

Läste ut den här boken på två dagar! Kunde inte sluta! Man kommer in i handlingen snabb och blir fångad!

Det är fantastiskt bra hur smärtan beskrivs.

(Viskande)...Novellen, En satans jul" hänger samman med Guds synd.

BESTÄLL GENOM

 

BOKUS

 

ADLIBRIS

 

STORYTEL

 

ELIN,

kärleken är ful och fylld av smärta

 

Med ett ansikte missbildat bortom vildaste fantasier, har 23 åriga Elin levt hela sitt liv undanskymd från människors blickar och hån.

För att skingra ensamheten söker hon kontakt med olika män på nätet. Korta och ofta brutala möten. Väl medveten om sin fulhet, förväntar hon sig inget annat än sex, utan närhet, utan känslor.

Elin har accepterat sitt öde… tills hon en dag får ett oväntat erbjudande.

HAR ALDRIG LÄST NÅGOT LIKNANDE!

Mörk, vacker, brutal och erotisk som fångar och fascinerar, man kan inte sluta läsa

Går inte att släppa boken man dras in i mörkret och till världen där skam,skuld vikten av att vara vacker och att tillhöra eller inte.

Fast redan efter första meningen!

Jag sträckläste denna och när jag kom till slutet kände jag bara nej är den redan slut. Den börjar väldigt rått och man känner lite herregud men sedan blir den bara bättre och bättre. Kan varmt rekomendera den.

När jag tog upp och började läsa denna blev jag först lite skrämd, den är rå, obehaglig men samtidigt väldigt lockande. Jag fastnade för karaktärerna och funderade länge efter att jag läst ut boken hur deras privata historier såg ut.

Boken griper tag i hjärtat på en och släpper inte taget, någonsin.