Jorun Moden

Jorun Modens FÖRFATTARKURS är utan tvekan något av det bästa jag gjort. Vill du lära dig konsten, så rekommenderar jag dig absolut att gå kursen.

Se här för utlåtande från andra kursdeltagare.

JORUNS BÖCKER

Det här är den första monsterguiden med ljud! Här får du inte bara veta hur snömannen ser ut, var jättarna lever och hur man får syn på en alv eller ett skogsrå, utan även hur vampyren, enhörningen och draken låter. Här finns också tips på hur du skyddar sig mot zombier.

 

Boken presenterar 22 olika varelser med texter, bilder och inspelade ljud. Den är rikligt illustrerad med helsidesbilder i färg och mindre svartvita bilder som visar varelsernas utseenden.Till varje varelse finns en faktaruta med uppgifter om bland annat deras förmågor, var de håller till samt hur man skyddar sig mot dem. Texterna innehåller historiska bevis och dokumenterade vittnesmål om varelsernas existens.

Illustrerad av Henrik Tamm och Peter Bergting

Världen drivs av mäktiga korporationer, och människor står i kö till paradiset. Livet efter döden är ett faktum - men allt är inte som det verkar.

Samael och hans två bröder tillhör de Odödliga, ett folkslag som levt sida vid sida med andra människor sedan tidernas begynnelse. Men varför har han en fallen ängels namn, ett namn som betyder "Guds gift" och förebådar död? Mytologi och historisk verklighet blandas i en spännande roman baserad på Döda havsrullarna och andra autentiska dokument.